Donationer - Ge barnhemmet en gåva

Hjälp oss förbättra livssituationen för barn

Här kan du bidra med en slant till Kenyas barn utan dyra mellanhänder till dom olika projekten som vi jobbar med. Vi kommer aktivt uppdatera på hemsidan med bilder, filmer och information om vart pengarna har gått. Ni väljer själva vilka projekt ni vill bidra till. Under flikar på vår hemsida hittar ni filmer och bilder på våra olika projekt under "Om Barnhemmet".

Ni är alltid välkomna att följa med oss ner till Kenya och besöka våra projekt. Vid intresse kontakta Rebecca Olsson för mera information via mejl på adressen: rebecca.olsson@fagelmataren.se

Klicka på knappen ovanför så förs du vidare till Paypal där du kan välja belopp helt själv och skriva ett meddelande till oss. Tack för din gåva!

Vill du donera saker?

Om du vill donera saker som t.ex. kläder, skor, skolmaterial, leksaker eller böcker kan du göra detta genom att fylla i vårt formulär här nedanför. Bifoga gärna en bild på dem. Vi kommer kontakta dig efter att du skickat in formuläret till oss.

    * Välj något att donera. Du kan välja flera saker genom att hålla in CTRL eller SHIFT på ditt tangentbord.

    * Tänk på att filen måste vara mindre än 1 MB (JPG, GIF, PNG, PDF).

    hjap-barnhemmet-born-again

    Allt behövs så om du tror att vi kan behöva det men inte är säker, kontakta oss så löser vi det tillsammans. Tack för din support!