Om barnhemmet - Born Again

Hur går det till med donationer?

Kenya får tillbaka 15 kr per Coconuts Animals. Självklart kommer inga kontanter lämnas till dessa projekt. Vi är stenhårda att varenda krona som kommer in skall förbrukas till det nödvändigaste de behöver. Dessa pengar skall gå till barnhemmet Born Again med 64 barn , två skolor med 600 barn, utbyggnation av lokaler, skolgångar till barnen på barnhemmet, skor, mat, skolmaterial, kläder mm listan kommer bli lång. Vi kommer jobba med ett antal volontärer från Sverige. Det blir ca 3-4 besök om året till Kenya och självklart får ni även följa med och se med egna ögon hur stor deras lycka är när vi dyker upp.

Min historia - Rebecca berättar om projektet

Jag och min familj har varit i Kenya ett flertal gånger, Min sambo har även bott och jobbat där. Min Mormor som nu är 91 år har själv drivit ett hjälpcenter i polen i hela 33 år. Jag har haft cancer 3 gånger i min barndom, Efter 11 år på sjukhus fick jag besked att jag äntligen var botad. Efter detta har jag hjälpt min mormor med stora hjälpsändningar till Polen 3 gånger per år. Efter vårt sista besök i Kenya bestämde jag att jag måste samla in pengar till ett barnhem som jag ville hjälpa.

Nu hade jag bara två veckor innan resan gick. Men lyckades samla in 12700 kr. Mina tankar gick naturligtvis till barnhemmet med 64 barn. Vi köpte leksaker, mat, 4 värphönor, cement och 2 skolgångar m.m. Då bestämde jag mig för att titta på om vi kunde sätta några i jobb, Då kom vi på detta med Coconuts Animals. I dag försörjer vi 10 tal familjer med mat och skolgångar.

Rebecca Olsson

Rebecca